Katjuksa oli tässä taannoin tehnyt hauskat kippuratossut. Linkki vei Sinikan kutimet -blogiin, jossa oli lisää kippuratossuja ja tossujen ohje. Villatakin jälkeen oli hauskaa tehdä taas jotain pientä ja hassua.

Nämä tossut on tehty Anttilan jostain varastontyhjennyspäiviltä löydetystä puromaisesta langasta: veikkaisin, että laadultaan entistä Puroa, mutta eri värit. Huopui kyllä hyvin. Novitan.

Näitä on pidetty muutamia päiviä, ja nyppyjä on jo tullut. Kärki ei ole kovin kippura, mutta seuraaviin tehdään astetta kippurammat kiemurat. Ajattelin tehdä seuraavat  SNY:n lähettämästä violetista Filzi-langasta. Mies haluaisi tohvelit ilman kantapäätä, sellaiset lipokkaat. Täytyy vähän miettiä, miten homman hoitaisi.

Tossut on huovutettu 30 minuutin pikapesussa kahteen otteeseen, joten huopuminen ei ole ollut kovin voimakasta.

****************************************************************************************************************************

Lankaa! Hiihtolomamatkalla eksyimme Hgin Senaatintorin lähistön liikkeisiin. Sypressissä oli lankaa, auts! Loppuerä myytiin puoleen hintaan, ja kolme vyyhtiä halusi mukaani.

Keltainen ei kuulu lankaväreihini, mutta ruskaväreistä tykkään. Tässäkin on aika paljon oranssia.

Keltaisesta tulee - yllätys, yllätys - huivi. Sitten joskus.

Ihanaa, ihanaa.... olisin ostanut enemmän, mutta kun matka oli alussa ja lanka lähti sitten mukaan pikku reissulle.

***********************************************************************************************************************

Näin se alkaa: Jaakko tuijottaa, korvat taakse, säkä ylos ja sitten äkkiä päälle, kun Leo ei huomaa. Tämä toistuu päivittäin, hyvin harvoin toisin päin (joskus Leo menettää hermonsa). Painin jälkeen ollaan sitten muina kissoina ja ruvetaan pesemään - turkki meni vähän sekaisin....

Jaakko tahtoo painia! from Pirjo on Vimeo.

Ja on ne hyviä kavereita, silti.