Hyvää uutta vuotta 2012!

Tämä vuosi on varmasti parempi kuin edellinen vuosi: aamupäivällä saimme nauttia auringosta taivaanrannassa parin tunnin ajan. Upea keltaisenpunainen aukko taivaassa valaisi olohuonetta. Se tiesi hankikävelyä läheisellä pellolla.

Kohti valoa, siis.

Meillä sairasteltiin jouluna, joten nyt joulunpyhien loppuminen tuntuu vain hyvältä. Haru nesteytettiin pariin otteeseen, kun poika lopetti syömisen ja juomisen. Meidän pikku imuri ei halunnut yhtään mitään! Se vain käpertyi viltin mutkaan ja halusi nukkua, olla lämpimässä.

Hirveä huoli, kyllä. Tuntui oikeasti, että meidän aurinkomme on sammumassa. Mitään syytä ei löydetty, ei ollut tukoksia, ei verikokeissa ihmeitä. Pakettinarut se oli jättänyt myös rauhaan, eikä tässä taloudessa ollut kinkkuakaan kissoille asti. Haimakokeitakin otettiin, mutta onneksi niissä ei ollut mitään hälyttävää.

Mä olin tosi kipee.

Tässä ollaan jo toipumassa viikon rasituksista. Vielä on paha olo, niin kuin näkyy. Nyt on päällä antibioottikuuri, Pepcidiä mahan suojaksi ja välillä maistellaan a/d:tä ja muita toipilasruokia. Onneksi Haru on niitä kissoja, joille kaikenlaisten lääkkeiden antaminen on todella helppoa. Suu auki vaan ja sinne menee. Ruiskuruokinnassakin tästä piirteestä oli iso apu.

Mutta mikähän sillä oikein oli?

Täpläveikot sen sijaan olivat terveitä ja nauttivat uunin lämmöstä ja ihmisten suosiosta. Tässä video siitä, miten oikein järjestetty homma oikein sujuu. Leo the Lion King, tietenkin:)

Joulupesu from Pirjo on Vimeo.