Sukkasato on avattu!

Ei mitään hienoja pitsisukkia, ei edes palmikkoa, ihan tavan sukat tein tyttärelleni. Sellaiset kudon, katson telkkaria ja rauhoitun -sukat.

Puikot 2½, 56 silmukkaa, koko 39.

Lankana oli karkkivärinen On Line Supersocke 100 -lanka, josta aiemmin tein sneakerit ystävälle. Kerä oli niin riittoisa, että mokomasta saatiin vielä sukatkin - vain pieni nöttönen jäi jäljelle. Värit vaihtuvat hauskasti, ja kyllähän näitä kirjosukkia on mukava ja nopsa neuloa.

Seuraavaksi kaivelen sopivia vauvansukkalankoja esille. Nuoremmat ystävät ovat vauvasukkaiässä, joten lahjaksi siis muutama. Toisaalta teen sukkia myös Kissanystävien hyväksi myyjäisiin, ja tulipa vain mieleen, että ehkäpä vauvansukissa tarjonta ei ole niin suurta kuin muissa sukissa. Myyjäisissä kojussa kuin kojussa on aina myynnissä sukkia. Ja ne menevät halvalla. Osa siihen hintaan, että hyvä kun lankakulut saa peitettyä. Mutta juu, ihmiset haluavat auttaa. Hyvä niinkin.

Anna hyvän kiertää -ketjussa Netkissa saa huivin (sielläkin on iso ocikolli!), Kissanystävät sukkia ja erääseen valtakuntaankin olen luvannut tehdä huivin. Kolme hyvää täältä tulossa!

****************

Haru-paru tikkeineen lentää olohuoneessa muistamatta yhtään, että vähän pitäisi vielä varoa. Tässä kuitenkin lepäillään äidin tuolissa, joka on simskukollin käsittelyn jälkeen kohta entinen tuoli, jos kiipeilyharrastus ei laannu. Muuten elo kaulurin kanssa on ollut hämmästyttävän normaalia ja rauhaisaa, kertaakaan poju ei ole pyrkinyt kaulurista eroon. Vauhtia ja vaaratilanteita on kylläkin riittänyt (parit lasiset koriste-esineet, teekannun kansi(nyyh), yksi lautanen, jalkalamput, 10x vesikuppi...)

Luulisin, että ensimmäiseksi se pesee itseänsä pari tuntia, niin ahkerasti se nuolee kauluriaan.

Nyt on mennyt hyvin, haava on siisti ja umpeutunut ja maanantaina sitten poistetaan tikit ja kauluri. Hyvä Haru!

Vinkki: Vanha pyykkikori on oivallinen kissanpeti! Pohjalle pehmeää ja päälle viltti. Kissankarvat sängyssä vähenevät kummasti.