Lady Februaru Sweaterin jälkeen lapsetti. Iso työ oli tehty, ja mieli halasi pienempää hommaa.

Tykkään liskoista. Sammakot, käärmeet, liskot ovat kauniita ja kiinnostavia, hirvikärpäset ja kaikki lentävät surisijat kauhistus. Pitäisiköhän siedätyshoidottaa itseään ja tehdä parit kammotuksetkin?

Nämä on tehty Ravelryn ohjeen mukaan. Niiden pitäisi olla kirjanmerkkejä, mutta noiden silmien kanssa niitä voi olla vaikea laittaa kirjan väliin:D

1249453153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vihreämpi on Samosta ja turkoosi Tennesseetä. Vihreään yritin ommella paljetit riviin, turkoosiin pujottelin paljetteja lankaa. Onpahan suomut epäjärjestyksessä, ja liskosta tuli piikikäs. Kielen virkkasin ohuesta punaisesta langasta.

Näitä oli erittäin helppo tehdä ja hauskaa myös! Vihreä hävisi samoin tein tyttären leikkeihin ja turkoosi - no, toistaiseksi vailla tarkoitusta. Pitää ehkä tunkea kirjan väliin. Kissoja nämä otukset eivät kiinnostaneet yhtään. Jos ompelisi mahan kiinni ja laittaisi vähän kissanminttua?? Meillä kissanminttu toimii.

 

***********************************************************

 

Aloitin lilasta Novitan Rose Mohairista lahjahuivin Saksaan. Monika täyttää 70 syyskuussa ja rakastaa vain ja ainoastaan lilaa, ja sattumoisin minulla on muutamia keriä juuri oikeaa sävyä. Malli on helppo Fifi-huivi, mutta tällä kertaa niskasta aloitettuna Fifi III ja tietenkin Ullan ohjeella.  Olen tehnyt Fifi-kuviohuiveja ennenkin, mutta en niskasta aloitettuja. Teen taas ehkä liian pienillä puikoilla (olen fiksoitunut nelosen puikkoihin), mutta käsialani on mohairilla neulottaessa erittäin löysä.

Jaakko onnistui taas parkkeeraamaan takalistonsa kuvaan.

1249453181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Hellettä luvassa taas! Onpas ollut kesä!  Meilläkin pihassa kukkii ja on väriä (paitsi se nurmikko kyllä epäonnistui oikeasti). Kukista taitaa olla suurin osa vain syksymmällä kukkivia - ei haittaa. 

Nyt vain odotellaan, milloin päästään jalan puolesta oikeasti marjaan. Pikkasen pelottaa, että vatut tippuvat jo pensaista...

1249453204_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pakko linkittää, tälle on naurettu niin makeasti! Langanpätkiä-blogissa oli linkki uuteen Simon´s cat -videoon. Onko tuttua?