olipas kaunis paketti!

Paketti oli saapunut postiin, ja ylpeänä kannoin ruusuista lahjaa. Hyvä idea pakata lähetys lahjakassiin! Sisältö pysyi juuri ja juuri salassa kotiin saakka...

Sny on kyllä aika hyvä lukemaan ajatuksia. Eipä ole montakaan päivää, kun ohjeita selatessani näin lovikkasukkien ohjeen (ei ollut tämä sama) ja mietin, että jos lapaset, niin miksei sukatkin. Ajatus jäi jonnekin alitajuntaan, ja nyt, paketista paljastuukin lovikkasukkien kauniisti tulostettu ja muovitaskutettu ohje  - ja langat näihin sukkiin! Mie olisin varmaan jäänyt ajatusasteelle, noh, itseni tuntien aika pitkäksi aikaa....Sukat niistä tehdään, ehkäpä jopa joulupukin konttiin? Hieno idea!

Kuvaustuokioon oli tungosta.

Paketissa oli myös ihan tajuttoman hyvää lakritsia, oliko vähän salmiakin makua mukana? Oli - tuo pussi kuvassa on jo tyhjä. Loppasuut loppasivat kaiken ennätysajassa. Tällä kertaa ne eivät olleet kuitenkaan kissoja, vaan vähemmän karvaisia perheenjäseniä. Sitten oli lasisia, mustia tuikkuja ja aloe vera -kynttilöitä niihin. Paketti tuoksui miedosti jotenkin hedelmäiselle. Tuikut kynttilöineen ovat jo olohuoneen pöydällä odottelemassa sopivaa hetkeä. Kiitos, hyvä sny, älyttömän hauska ja herrrrkullinen paketti!

Kortti pääsi esille. Kaksi lempieläintäni siinä. Terveisiä mökin viirupöllölle!

*****************************************************************

Tämä on nyt pakko postata samaan, kun Lankakomerolla alkaa tänään uusi Mystery KAL. Ei, ei pitänyt, koska alkaa tosiaan olla niin monta projektia, että päivän tunnit eivät riitä. Mutta koskaan en ole ollut mukana tällaisessa huivin neulomisessa vihjeiden mukaan!

Lankakomeron neuleet ovat niin kauniita, että nyt pitää olla mukana. Lankakin on jo katsottuna (Leo ja Harukin  pääsivät valitsemaan):

Huh, mikä päivä ja viikko! Neulehaasteita riittää taas.