Tätä huivia olen neulonut - kuukauden?

Lanka on Zitron Trekkingiä, pyöröt 2,5 ja malli Suzan Mischerin kirjasta Greetings from Knit Cafe (kiitos, snyyni!)

Pidän tästä langasta: mustaa ja paljon lempivärejäni. Aluksi pelkäsin, että lanka olisi ollut liian värikäs pitsineuleeseen, joten mallin mukaan neuloin väliin sileää 33 kierrosta. No, ei olisi ollut liian värikästä, mutta koko vyyhti meni. Toisaalta halusin mukaan jotain yksinkertaista, jotta langat värit pääsisivät esille.

Malli on Pompom Awning, mutta pompulat jätin tekemättä ja taisinpa kaventaa muutenkin mallia. Tällä huivilla on pituutta sellaiset 140 cm.

Välikuvio on yksinkertainen mutta mielestäni kaunis. Voisi tuosta joskus ihan kokonaisen huivinkin tehdä.

Elämähuivi. Mustaa, tummaa ja värien pilkahduksia. Vihreää kuin kasvu, ruoho ja luonto, violettia kuin henkisyys, kauneus ja taiteellisuus, vähän lilan riemua. Tasaista ja sileää, mutta myös rikkinäisyyttä, josta muodostuu kuvio.

Kyllä se tästä taas. Neulomislukko aukesi.

Kiitos kaikille Kapsun kavereille. Meillä on nyt vähän hiljaisempaa (nimenomaan, sillä Kapsuhan osasi ilmoittaa itsestään kovalla äänellä:) ja Jaakko tuntuu olevan vähän eksyksissä. Sehän nukkui yleensä päivät Kapen kainalossa lämpimään kikkurakarvaan päänsä työntäneenä. Nyt Jaakko vähän vaeltelee, mutta on löytänyt minun sylini. Leon lämmin kylki tuntuu myös kelpaavan.

Harun ja Leon kanssa meillä on jotain jännää tiedossa...