Sartsalla sen ensi kertaa näin, ja sitten vielä kerran näin. Kiitos, Sartsa,  vinkistä! Se vain näytti niin hyvältä ja just tuon värisenä.

Ohje on Novitan kevät 2009 -lehdestä, jossa se on keväänvihreänä. Lanka on ihan Novitan Rose Mohair ja menekki minulla just ja just yli 6 kerää.

Hassu, miten joihinkin vain syttyy. Tiesin heti, että tuollaisen tarvitsen. Tai haluan.

Tai haluan tehdä. Aika sukkelasti se kävi.

Helmaan ja hihoihin tehtiin suikuloita ja palleroita, jotka eivät olleet niin hankalia, kuin aluksi ajattelin. Pallero tehtiin neulomalla viittä silmukkaa edestakaisin ja kaventamalla. Hidasta mutta ei vaikeaa.

Napit löysin nappirasiasta. Juuri kolme niitä oli. Oikeasti ne eivät ole näin kirkkaita.

Malli on aika lyhyt, mutta esimerkiksi hameen kanssa varmaan kiva. Tyttären mielestä pampulat tekevät takista ruman, mutta minusta ne ovat just se juttu.

*************************************************

Saatiin tunnustus!

Kiitos, Henna, Friede ja Figo! Mietitään vielä vähän aikaa, kenelle se eteenpäin luovutetaan. Meille on nimittäin iskenyt Tauti, Joka Vie  Ajattelukyvyn. Ajatukset tulevat nenän kautta ulos, ilmeisesti. Vai aivotko ne ovat?

Ja on taas Harukin kipeä.

Haru on muuten pirteä ja nälkäinen, mutta jokaisen ruuan yhteydessä se oksentaa limaa ja sylkeä kasan - ja usein siinä tulevat ne ruuatkin pois. Eihän sellaisesta mitään tule. Mukava lääkäritäti arveli, että kyse voi olla jopa hampaista ja samaa arvellaan mekin. Haru on siis ab-kuurilla ja käytetään uudestaan lääkärillä ensi viikolla tarkistuttamassa hammastilanne ja poistattamassa hammaskiveä. Ja jos ei helpota ennen sitä yhtään, niin kuvataan ja tutkitaan veritilanne uudestaan.

Toiset ne osaa huolestuttaa jatkuvasti. Parane, Harutsiini, nopeasti<3 !