Tänään tuli ihan ylimääräinen reissu postiin, vaikka mitään asiaa ei enää kaupalle olisi ollutkaan. Mutta mielelläni menin, olihan tullut pakettilappu! Tuli suorastaan kiire...

Postitäti kertoi, että oli jo edellisenä iltana ihastellut pakettia. Niin, se oli mulle! Kylläpä sny lähettää ihania paketteja!

Kollipoikia kiinnosti kovasti. Ensin tartuin kauniiseen korttiin. Tämäkin pääsee esille.

Sitten muun sisällön kimppuun ihmettelemään...

Tässähän on kolme pipo-ohjetta (kaikki kiinnostavia, Jatan ohjetta katselin todellakin tyttärelleni jo aiemmin. Claudiasta ehkä kuitenkin aloitan), kuusi kerää ihanan ruskeaa lankaa ja puikotkin(!), Novitan herrrkullisen värisiä virkkuukoukkuja, salmiakkia (mänj jo), heijastin, huulirasvaa ja ihovoidenäytteitä.. ja pipo! Kaikki tarpeen - ja todella hauskoja nuo Novitan virkkuukoukut!

Jäiköhän jotain mainitsematta? Pyöröt!

Siis, armas sny, olipas paketti! Hämmästyttävä runsaudenpaljous! Mieluinen, erittäin, olet nähnyt paljon vaivaa! Kiitos, olen kyllä nyt ihan hämmästyksestä suu auki.

Tässäpä vielä pipo, joka napsahti päähän ja oli juuri sopivan kokoinen. Tämähän menee suoraan käyttöön!

Lanka on jotain uutta ja malli on Novitan. Isot paksut palmikot, paksu lanka. Hyvä jousto: ihan kuin langassa olisi ollut jotain elastista, niin hyvin pipo todellakin sopi ja siihen pää upposi.

Kiitos snylle!