Marraskuun sny-paketti saapui jotenkin salaa ja yllättäen. Onko jo kuukausi mennyt? Siis pian on joulu? Voi, miten nopeasti aika taas kulkee!

Jaakko saa tällä kertaa esitellä paketin, koska se riemastui kaikkein eniten kissojen herkuista. Paitsi että toisen kuvan taustalla on Haru ;) Aina joku tunkee kuvaan, kun paketteja käsitellään.

Jaakko riemastui eniten näistä herkkupaloista.

Minä taas riemastuin koko paketista:

Etualalla salmiakkipussi on jo auki (joku on ahne). Kissoille oli Primacatin herkkupaloja, jotka maistuivat koko sakille. Jaakko on yleensä aika kranttu, mutta näistä se innostui. Haru tarrasi jopa jalkaan kiinni ja Leo tapansa mukaan otti herkun suuhunsa, murisi ja hyppäsi lattialle.

Ihanaa lankaa, vironvillaa vihreä vyyhti! Entisenä ja sisäisenä punapäänä tykkään aina vihreästä - tässäkin vyyhdessä oli upeat sävyt. Tämä ei mene Revontulihuiviin, armas sny, mutta siitä toiste tuonnempana.

Sitten oli jouluiset patalaput (otetaan kyllä käyttöön, itse asiassa mulla ei ollutkaan tällaisia keittiöön), piparkakkumauste, taas hieno kissakortti sekä kaksi piparkakkuohjetta. Toinen, viipalepiparit, on SNYnkin kokeilema, ja tänä aamuna sitten käytiin kaupassa ja ostettiin siirappia, jotta viikonloppuna päästään mekin kokeilemaan. 

SNYllä on tapana laittaa ohjeet muovitaskuun, mikä on kyllä niin loistava idea kuin vain voi olla. Itselläni, myönnän, on epämääräisiä papereita kansioiden välissä (no kuitenkin), mutta ihan eri asia on selata  siistiä kansiota kuin paperiläjää.

Kiitos, SNY, paketista, kovasti on mieluinen taas kerran! Ensi paketissa sitten selviä, kuka hän on. Postileimaa olen tiiraillut ja miettinyt ja miettinyt, että kukas se olikaan sieltä....? Pitäisi minun tietää, jotenkin on sellainen tunne... kuitenkaan en kiusaa asialla liikaa itseäni, sillä on aina mukava yllättyä! 

Kukahan hän  on? Tunnetaanko me hänet jo?