Enpä tiedä, ymmärtääkö tuosta otsikosta mitään. Jotenkin sanat vain kuulostivat niin hassuilta, että kirjoitin tuon TYKSin pienellä.

Nämä ovat siis hyväntekeväisyyssukat ja menossa TYKSiin syöpäsairaille. Neulefriikin  blogissa on tästä tempauksesta lisää asiaa; en osallistunut sytömyssykampanjaan, mutta kyllä mie ainakin yhet sukat sinne TYKSiin lähetän.

Nämä ovat naiselle, koko on 38 ja lankana lahjaksi saatu Fortissima Socka Mexico Color. Puikot 2,5 ja ohje sekoitus sieltä ja täältä, aloitettu kuitenkin 60 silmukalla.

Toiset voisi neuloa jossain vaiheessa miehelle. Miehetkin kuulemma tarvitsisivat lämpöisiä sukkia. 

Mutta tästä langasta tuli kyllä ihan hauska kuvio sukkaan. Kyllä itsekin pitäisin tällaisista perussukista. Nyt on tosin sellainen olo, että pitänee kääntyä Ravelryn puoleen ja etsiä erikoisempia sukkaohjeita. Tai sitten siirtyä sukista välillä johonkin muuhun.

***********************************************

Mutta kukas se täältä kurkistaa?

Leo Leksa Leijona vuorostaan vaatekomerossa - ei sukkajahdissa, se on Harun hommia, kunhan vain valloitti vaatehyllyt ja katseli ylemmyyden tunteessa lattiatasolaisia.

Yksi aukaisee oven  ja kaikki siellä tonkivat. Ja repivät. Ja kuljettavat sukkatavaraa. Ja karvastavat kaikki mustat puserot. Ja säikyttävät yöllä hyppäämällä kaapista tyynylle.

Mutta enhän minä yhdestäkään niistä enää luopuisi.