Oikeastaan minun piti viikon loppupuolen piristykseksi laittaa vain pari kissavideota kehiin, mutta Hebbu olikin lähettänyt haasteen. Yritetään, yritetään...

Tunnustus ja säännöt alla:

1255015706_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.
Näkö
Jos jokin aisti pitäisi säästää, se olisi ehkä juuri näkö. Kirjallisuus, elokuvat, valokuvat, käsityöt... vaikka en ole visuaalisesti mitenkään erityisen lahjakas, tuntuu näkö aika tärkeältä. Rilli-ihminen kuitenkin olen, sen verran häikkää;) Tunto voisi päästä aika lähelle.
Kuulo
Sanon aina töissä, että minulla on kiusallisen hyvä kuulo. Kuulen kuiskaukset ja sipitykset, valitettavasti. En tosin välitä, nauran vain ja vastaan ei-esitettyihin kysymyksiin. Musiikkia kuuntelen sujuvasti, mutta se on menettänyt merkitystään vuosi vuodelta. Osaan vielä uppoutua musiikkiin, mutta en tee sitä enää usein. Sinänsä sääli.
Maku
Alkaa näkyä vyötäröllä:D Ehdottomasti hapan, ei niinkään makea - liian makea ei minulle maistu. Salmiakki, ruisleipä, kaikki kasvikset ja marjat, mausteet mmmm...Chili! En ole ennakkoluuloinen, vaan kokeilen mielelläni kaikkea. Vain maksa jostain syytä puistattaa minua. Viini, ei makeita juomia eikä väkeviä.
Haju
Minulla on hajumuisti, mutta muuten en ole kovinkaan kiinni hajuissa. Menee leipomispuolelle: tuore leipä. Kissan turkissa on miellyttävä tuoksu. Ei lempihajuvesiä. Haistaakohan isolla nenällä paremmin? Nyt tulee ensimmäisenä mieleen kylmän yön tuoksu aamulla, kun lähtee töihin. Savu. Kylmät ja raskaat tuoksut.
Tunto
Tunnolla on varmasti suurempi merkitys, kuin mitä heti ajatteleekaan. Ihon kautta iho, eläin, sammal, puu, kivi...Suomalaiskansallisesti oma reviirini on suuri, mutta halailen ahkerasti perhettäni. Uutta asiaa täytyy ensimmäisenä koskettaa.
Kuudes aisti??
Ehdottomasti uskon siihen, jotenkin ainakin!
Olipa hauska miettiä! En tohdi haastaa ketään - aika monella seuraamistani blogeista tämä jo on. Ota vastaan, jos et ole vielä vastannut!
*****************************************************************************
Leikki jatkukoon:
Ihana tähti -video
Video, jossa Kapsu ei saa tarpeekseen lelutähdestä, jonka sisään on laitettu kissanminttua. Tässä vähän rauhallisempi pätkä: välillä tähti lentää lähes taivaalle! Jaakkoa ei innosta.
Leo leikkii -video
Tässä kuvaajalla laserkynä, joten kuva heiluu! Jaakko on taas vähän ulalla, mutta Leo rakastaa tätä juttua. Aurinkoisina päivinä se katselee seinille, ihan kaiken varalta vain. Jaakko näyttää pieneltä, mutta oikeastaan Leo se iso on. Ja komia!
Neulontarintamalla valmistuu villaliivi, vähitellen. Eilen Leo parkkeerasi ison ja ihanan kehonsa viereeni. Rösähti neuleen päälle, mutta annoin sen jäädä siihen. Neuloin sitten hartiat vinossa. Leo ei ole kovin monta kertaa tullut ihan lähelle. Se on sellainen metrikissa - aina lähellä, mutta metrin päässä.
1255015738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Päivällä pidin töissä pyöryläliiviä, ja illalla musta paita oli täynnä lankakarvoja. Kainalossa oli tukko! Nuhjaantuu,  vanuttuu?