Paketti on tullut hienosti perille -sieltä kaukaa- ja kortti myös jo aiemmin!  Helpostihan paljastuisit, mutta en taida viitsiä lähteä käymään sny-osallistujia läpi. Sitten toukokuussa, jooko?

Paketti odotti minua töistä tullessani pöydällä, ja  kotiväki ihmetteli kovasti, miksi saan paketin Saksasta ja mitä siellä on...ihmeellisesti aikuistakin jännitti. Jouluko tuli?

Langat menivät nappiin, kiitos! Lilasta tykkään kovastikin ja tuo Regia... Aloittamani huivi on juuri sitä, kaikki Regian värit kyllä viehättävät. Regiasta teen joko huivin tai sitten ne toooosi pitkät sukat, jotka vyötteessäkin ovat.   Filziä vielä mietin, mutta langahan huopuu hyvin,  hmmm? Lapaset, kissat, olen joskus hatunkin huovuttanut....jos sekottaisi valkoiseen lampaanvillalankaan?

Ja teetä! Sitä mulla menee! Ostfriesen Tee on tuttu Saksan-vuodelta Bremenistä (hankittiin kesällä lisää mutta meni jo!) ja  Nukkumatti-teetä kokeillaan jo tänä iltana. Ja arvasit oikein, Suomen pakkasissa iho on korppu ja villaneulojan iho on varsinkin muotoa korppu! Serviettejäkin aina tarvitaan!

Kiitos myös kirjeestäsi! Olen itsekin ekakertalaisena mukana tässä - tämä on kyllä aika hauska tapa tutustua muihin neulootikkoihin

Kiitos ja hyvää ystävänpäivää!