Kiitokset kaikille muistaneille: mieltä lämmittävistä paranemistoivotuksista on aina iloa! Ja juu, täällä voidaan jo paremmin, vaikkakin Harua lääkearsenaali väsyttääkin kovasti. Tänään päästiin jo puolikkaaseen kortisonilääkkeeseen, joten kyllä se siitä. Pari viikkoa, niin ollaan pelkästään astmapiipussa. Siitä pitänee ottaa kuva tai ehkäpä videokin, miten homma tapahtuu.

Ekstrakiitokset Hennalle, Friedelle ja Figolle muistamisesta! Henna yllätti meidät kaikki herkullisella lohdutuksella.

Suklaa meni jo (kiitos, oli kyllä hyvää suklaata!), mutta kissojen herkkupalat säästettiin ja niitä käytetään Harun motivointina astmapiippuun. Ensin piti tietenkin kaikkien saada maistella.

Leo hotki kaikki eikä juuri arvioinut, mikä maku on parasta.

Jaakko haisteli pitkään ja jätti lopulta kananmakuisen syömättä (löytyi myöhemmin ja annettiin Leolle).

Makuina kala, kana ja liha.

Haru on niin ahne, ihan kuin Leokin, että kaikki kelpasi.

Kun nykyään otan piipun esille, alkaa Haru kehrätä. Se tietää, mitä on tulossa. Todellakin siis oikein osuva lahja kissoille, Henna!

Hiihtolomalla ehtii vaikka mitä, ja ostimme kolleille uuden kakkiksen. Meillä on ollut käytössä kaksi, mutta näin isoon mahtuvat vaikka kaikki kollit kerralla. Tilansäästöä, siis. Ja nyt on ovi, joten ehkä Ökoplussan purut pysyvät paremmin kopan sisällä. Muutenhan hiekkaa ja purua kyllä kissatalouksissa riittää lattioilla, vaikka miten yrittäisi.

Mutta eihän toki vielä ole voitu oveen luottaa - täplikset eivät osaa käyttää sitä.

Jos yläkautta pääsis sisälle? Kestävä on ainakin...

Kyllä siellä sisällä käytiin, mutta ulostulo vaikutti vähän,hm, ongelmalliselta:)

Eksä pääse ulos? Miten sä sinne sisään pääsit?