Ensimmäiset Sukka Summitista hankitut langat on jo kohta tuhottu, kunhan toinenkin lapanen valmistuu. Piposta aloitettiin. Vaikka taitaapa kaksi kerää olla liikaa. Taitaa tulla vielä sukatkin!

Lankana on 7 veljestä Raita ja väri oli tuollainen siniturkoosi. Tytär kelpuutti tekemäni pipon käyttöön, jihuu! Ohje on uusimmasta Novitan lehdestä ihan suoraan. Lämmitystä lisättiin ompelemalla fleecen suikale korvien suojaksi. Tähän kuvaan pipoa on vähän taiteltu, vedetty ja litistelty: kovin helposti se jää törröttämään pystyyn päärynänä.

Tulossa saman palmikon lapaset ja käytössä on  jo turkoosista Novitan Teddystä tehty iso kolmiohuivi. Kyllä nyt turkoosia piisaa...jos ne sukatkin vielä.

*********************************************************************************************************************

Lapset kasvavat! Iso nukkekoti sai luvan lähteä ja päätyi välivarastoon toiseen huoneeseen. En ole nukkukoti-ihmisiä, joten alkuperäiseen käyttöön tämä talo ei taida vähään aikaan päätyä. Kukkia voisi laittaa? Varastoonkaan ei oikein voi viedä. Kokeiltiin jo jonkin tauon aikana, ja koti meinasi homehtua!

Täpläveikot tiesivät heti, mihin sitä tarvitaan.

Jos sää Jaakko asut alakerrassa, niin asun sitten täällä ylhäällä. Käydään sitten kylässä. Tää kattois täältä parvekkeelta.

Eiku jos mää kuitenkin asuisin täällä alhaalla... Mutta on kyllä vähän ahasta. Mut mä mahun, mä mahun!

 

Tai jos mä kuitenkin asuisin ihan katolla - sellainen ullakkosviitti, tiijätkö?

Leo, miten sulle kävi? Tipuitko sä? Leo??!!

Taustalla on siskoni ompelema kanavatyö vanhoista, entisistä pappakissoistamme - ja onhan siinä Kaputsiinokin, iloisesti nauravana!